tiistai 3. maaliskuuta 2009

Pyyhkeitä ja lisää pyyhkeitä

Otsikostahan voidaan päätellä mistä puhutaan. Pyyhkeistä. Siis aivan oikeista kuivaamiseen ja kietoutumisen tarkoitetuista pyyhkeistä.
Olen jo aikaa haaveillut sellaisista pyyhkeistä, jotka olisivat tarpeeksi suuria ja kaikille olisi samanlaiset. Aivan yllättäen silmiini osui Luhta Homen mallistosta alessa oleva poistoväri Puro-malliston pyyhkeitä. Aivan ihanat vaaleanpuna-valko raidalliset pyyhkeet. Olin jo aiemmin haaveillut samasta mallista beige-valkoisena ja harmaa-valkoisena. Vaan tämä vaaleanpunainen on raikas ja piristävä. Kylpyhuoneemme on valkea, harmaalla lattialla joten vaaleanpunainen tuo hiukan elämää kylppäriin.
Tietenkin samanlaiset oli saatava alakerran wc:n käsipyyhkeiksi.

Niukin naukin sain itseni koottua tämän onnellisen löydön tiimoilta, kun eksyin Sokoksen kodinsisustus osastolle. Eiköhän siellä ollut tarjouksessa sattumoisin myös Luhta Homen malliston Raita-pyyhkeet. Pakkohan minun oli ostaa toinen satsi niin kylpy- kuin käsipyyhkeitäkin.
Tämä vaaleansininen-harmaa yhdistelmä miellytti myös silmää ja osuu oikein mukavasti kylppärin väritykseen. Vihdoinkin saan heittää hyvästit niille kauheille sekaisen kirjaville pyyhe yhdistelmille, jotka ovat ilahduttaneet meitä sauna- ja suihkuhetkillämme.
Tietenkin yläkerran kylpyhuoneen valmistuessa pitää ainakin yksi satsi yhteensointuvia pyyhkeitä vielä hankkia.


Jotta onnellisuus aste vain voisi kasvaa sain anoppilasta matkaan ihastuttavan olohuoneen pöydän. Se varmaankin saa valkeaa maalia pintaansa ja muuttaa yläkertaan.

Yläkertaan on suunnitelmissa myös uusi sohva. Olen haaveillut tällaisesta väri ei vielä ole päätetty, mutta jokin vaalea se on. Ehkäpä siihen olisi heti kättelyssä kahdet päälliset. Silloin yläkerran Markör-tv kaappikin saisi vaalentua... Miestä pitää tähän suunnitelmaan hiukan pehmittää, mutta uskoisin sen olevan mahdollista.
Joku sellaisenkin oli valkeaksi maalannut, mutta en millään muista kuka. Jos joku muistaa, kenen blogissa moinen tuotos oli, niin vinkatkaa ihmeessä.

Nyt alan jälleen haaveilemaan yläkerran matosta.... Vanha villamatto pölyttää ja pölyttää ja nukkaa ja on KAUHEA! VM-Carpetin Saxony-matosta olen haaveillut. Joko valkoisena, siniharmaana tai beigenä olisi kyseinen matto oikein ihana. Mattoja tarvittaisiin ylös 2kpl ja alakertaankin 2kpl. Pitää mitata ja laskea ja haaveilla lisää.

Ihania alkavia kevättalven päiviä kaikille
Nautitaan vielä lumesta, kyllä se kesä tulee!

2 kommenttia:

Merja kirjoitti...

ihania juttuja,kiva pöytä.mä oon yhä sitä mieltä,että Ektorp on iksun kaunein sohva :) vaikka meillä asuukin Månstad,se tulee hyvänä kakkosena.Oli vaan soppelimpi meidän tiloihin ja tarpeeseen.

Rea kirjoitti...

ihana kuva pojista ;)