sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Onnellisia löytöjä

Olen keikkunut pitkin kyliä avoimin mielin, kerrankin. Oikeasti yritin etsiä valaisinta alakerran kirjastoon/makuuhuoneeseen/vai mikä lienee tilaan. Sitä en kuitenkaan löytänyt. Valitettavasti.
Löysin kuitenkin eräästä aivan ihanasta antiikkiliikkeestä noin 60-luvulta olevan Turun Kristallin valaisimen. Se oli messinkirunkoinen 8 lampun valaisin, jossa yllättäen oli käytetty tasakokoisia pisaran muotoisia kristalleja. Ihanaa!!
Meillä siis on olohuoneessa antiikinvalkoiset valaisimet, joissa on lasiprismat. Olen haaveillut aidosta kristallikruunusta, mutta tila ja raha hiukan ovat hidastaneet asiaa. Mielessä on käynyt myös vaihtaa nuo lasiprismat aitoihin.Aitojen kristalliprismojen hinta vain on huima ja niitä olisi tarvittu kuitenkin 108 + pienet prismat sama märä.
Nyt sain tuosta yhdestä valaisimesta prismat molempiin valaisimiin ja vielä keittiöönkin. Oih tätä juhlaa.
Kuvissa valaisimet eivät valitettavasti ihan pääse oikeuksiinsa johtuen sekä kamerasta että kuvaajasta ;)
Olohuoneen valaisimen kuvassa on todella juntti glitter-teksti, mutta pakkohan oli kokeilla Photobucketin uusia toimintoja. Minulla ei koneella ole minkäänlaista kuvankäsittely ohjelmaa, joten toimin täysin yhdistetyn ystäväni ja viholliseni Photobucketin armoilla.Samaan kauppaa valaisimen kanssa ostin ihanan kustavilaistyylisen jakkaran. Se ei ole rahi, koska se on istuimen korkuinen liekö siis oikeasti ns. taburetti, mutta se on aika lyhyt. Ihana kuitenkin.
Tässä seuraa mieheni mukaan amerikkalaistyyliset ennen ja jälkeen kuvat.


Sisustus jatkuu, kun Wanilla Rosen madonna tilaus on saapunut ja Villa Victorian senkki/lipasto toimitusta odotellaan. Kaappien kätköistä kaivelin myös joulun jälkeis alejen köyhänmiehen hopeaa... Niitä kuvaillaan seuraavaan postaukseen.
Ihanaa päivää kaikille

2 kommenttia:

Jossu kirjoitti...

Kauniit ja hyvät löydöt olet tehnyt. Minä taas löysin kauniin blogin.
Oli kiva käydä kylässä.

Tilu kirjoitti...

Heippati-hei,
Käy kurkkaamassa blogiani, siellä on sinulle jotain.