torstai 19. maaliskuuta 2009

Allerginen punaiselle vaikka rakastaa chiliä

Tietenkään en OIKEASTI ole punaiselle allerginen ;)
Meillä oli ahkerassa käytössä Mikki Hiiri leivänpaahdin, joka valitettavasti rikkoontui. Paahdin oli hauska, aluksi, mutta jatkuvaan Mikki-tunnarin soittamiseen kyllästyy jo muutamassa viikonlopussa ;)
Toisekseen halusin paahtimen johon mahtuisi 4 viipaletta ja se olisi käytössä tukeva, että pojat voisivat itsekin paahtaa. Tympeää postailla paahtimen vieressä sunnuntai aamusta joku 2 tuntia ;) Onneksi en löytänyt tätä ja tällainen olisi jo ollut liioittelua leivänpaahtimesta. Toki jostakin kuvastosta löytyi myös 350€ paahdin 6:lle viipaleelle. Uskomattomia hintoja!!
Meidän keittiöömme tuli siis aivan täysin sisustukseen sopimaton, mutta silti ah niin kaunis paahdin!
Muutenkin tuon Chili-sarjan koneet ovat silmaa miellyttäviä, vaikka menisivät ihan hukkaan meillä kaappien kätköissä. Sinne tämäkin paahdin joutaa aina heti käytön jälkee, sitä kun ei uskalla alkaa tuunaamaan ;)
Ajatella voin paahtaa leipää vaikka salaa, koska paahdin ei aina paahdettuaan ala rallaattaa tittidii-tittiditti-dii!!!!!

4 kommenttia:

Rea kirjoitti...

Hah sorruit siis punaiseen ;o)

Merja kirjoitti...

hih,etkö meinaa maalata tätä?

Vaapukkamehu kirjoitti...

:D Mies kyllä sanoi, että no maalaa se... ;D Ei taida uskaltaa, kun sen pitäisi vielä paahtaakin, hih hih

Hattara kirjoitti...

Ihana paahdin! Meillä on kanssa chili-sarjan kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikro. Arvaa ootanko ku kuuta nousevaa että meidän tylsä, valkoinen paahdin menis rikki, mutta ei. Koirakin on jo niin vanha, ettei sekään piittaa järsiä johtoa poikki. :D