keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Ei pelkkää hiljaiseloa...

Virtuaalitodellisuus on kaikonnut hetkeksi.. Huomasin saavani helposti koko päivän kulumaan netissä, blogeissa, kuvissa ja kaupoissa... Oli pakko repäistä itsensä irti tästä kaikesta ja keskittyä hetkisen vain omaan itseen ja kotiin ja perheeseen.
Meillä on ollut erikoinen syksy.. Paljon oli suunnitelmia jo alku vuodesta siihen, miten vuoden käytämme. Nyt meidän aikamme onkin yllättäen täyttänyt alkujärkytyksen jälkeen ihastusta herättänyt joulunalus-vauvan odotus. En vielä koskaan kai ole ollut näin raskaana ja elämä niin odotuksen täyttämää (tämä tulokas tosiaan osaa ottaa tilansa jo ennen syntymää, hih)
Alakerran "ylimääräisen" makuuhuoneen muokkautuminen kirjastoksi sai äkki pysäyksen ja valmiiksi hamstratut rokokoo kalusteet saivat etsiä uudet kodit, valitettavasti. En millään raaski sisustaa, kun muutaman vuoden sisään huone muuntuu meidän makuuhuoneeksemme... Ja silloin viimeistään ihanuuksista on luovuttava.
Kaikesta muusta huolimatta olen sentään sanut jotakin aikaan. keittiöön ja kuistille on ilmestynyt verhot, vihdoinkin!!!Tässä kuistin verhot ja alempana hiukan lähikuvaa yläosan kankaasta.Ja keittiön verho. Tuo yläosan ruusukangas on ehdoton suosikkini. Onneksi sitä oli jäänyt palanen, josta juuri sai tuon verhon yläosan tehtyä. Ruokailutilaan on ostettuna jo samasta kuosista vahakangas (kunhan raaskisi sen ottaa käyttöön)
Tässä vielä lähempään tarkasteluun se yläosan ruusukangas.
Nyt eteisen nurkassa odottelee lisää kankaita, jotta poikien huoneisiin saataisiin verhot ja olohuoneeseen myöskin. Koitan vielä kunnostautua tälle viikolle, vaikkakin voi jäädä haaveiluksi...

Syksyisin terveisin Vaapukkamehu

4 kommenttia:

Tilu kirjoitti...

Tuhannesti onnea vauvauutisen johdosta!
Mukavaa, kun blogistania saa uusia vauvoja ihailtavaksi :-D

Piipa kirjoitti...

Lämpimästi onnea ja rentouttavaa odotusaikaa, aivan ihania uutisia!! :)
Täällä netissä saa todellakin menemään aikaa vaikka ja kuinka. Aina löytyy uusia blogeja, tekstejä ja kuvia luettavaksi ja ihailtavaksi. Irtiotto on välillä paikallaan ja mikäpä sen mukavampaa jos sen voi käyttää juuri noin :D
Verhot on myöskin todella kauniit!!

Anonyymi kirjoitti...

Verhoista tuli ihanat!!!! =)

Anonyymi kirjoitti...

No APUA! ...vaikka eihän sitä vaunuileen saa kai parin viikkoon lähteäkkään, että eipä sillä... =) Tyhjä pinnasänky on niin vaarallinen tavaran imijä...myös meillä sieltä löytyy pyykkiä ym.... X) Piti muuten kysellä että ootko tulossa kädentaitomessuille? =)