keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Joskus käy säkäkin

Sisustuksellisia heräteostoksia on alkanut kasaantua. On kelloa, kippoa, kuppia, kynttilän jalkaa ja kynttelikköä..
Olen jopa rakennusvaiheessa ostanut meidän alakerran wc:hen peilin, jota en koskaan nähnyt livenä... Noh, peili tuli ja YÖK! En pidä siitä lainkaan.. Tässäpä kuvaa.

Viikko sitten posti toi mukanaan kirjeen, että peilissä on valmistus vikaa. Ryntäsin mittanauhan kanssa vessaan tarkistamaan, mutta näkihän sen jo paljaalla silmallä- peilissämme on kuin onkin tuo vika. Soitin maanantaina myyjälle ja he hyvittävät peilin hinnan! Ihanaa!! Saan sittenkin sinne lamput ja uuden peilin. Lamput voisivat olla vaikka tällaiset Nykyinen peili oli sen verran tyyris, että 2 valaisimen jälkeen rahaa jäisi vielä jonkin verran peiliinkin. Tai sitten tuunaan eteisessä olevaa peiliä, katsotaan.

Eteisessä oli aiemmin pieni kustavilainen yöpöytä toimittamassa laskutason virkaa.Pöytä on huutis-löytö, joka maksoikin vaibn vaivaiset 35€. Pikkuisen etureunaa piti tuunata, mutta minua ei tuo "rispaantunut" ulkonäkö häiritse. Nyt pöytä saa kyllä siirtyä meidän makkariin, koska Piirongista tilattu kaappi on saapunut.Ihan kiva pikkukaappi, vaikka se taitaa silti kaivata hiukan valkoista väriä pintaansa... Kunhan saan miehen johonkin hukutettua päiväksi tai kahdeksi niin maalaan sen välittömästi. Koska toiselle seinustalle tulee vielä laskutaso, joka oletettavasti on valkoinen. Harmahtava söisi tilan niin pieneksi.

Entiselle työkaverille on valmistunut kranssi, vihdoinkin..
Raitakuosista huolimatta kohdistus taisi tähdissä mennä aika nappiin. Olen tosi tyytyväinen.
Koitin saada aikaan viimeistellyn, mutta ei liian tupatun vaikutelman. Koska kyseessä on kerrostalo asunto laitoin hiukan "härpäkkeitä", koska talo itsessään ei ole mitenkään tyylilleen tilaa tarvitseva. Jos asunto olisi ollut omakotitalossa olisin varmaan hiukan pelkistänyt.


Kranssin lisäksi lahjuksena menee silikoni-kakkuvuokia. Ruusun mallisia. Aivan ihanat! ostin sellaiset itsellenikin, koska ne olivat NIIN söpöt <3 Kuvaa laittelen.

Koitan saada perjantaina koluttua tuon ison CITYN sisustusliikkeitä, jospa ne lamput sinne vessaan löytyisivät.

Ihania keväisiä talvipäiviä kaikille!

2 kommenttia:

Tilu kirjoitti...

Hienoja ompeluksia. Täytyy aina nostaa hattua energisille ihmisille, jotka perheen pyörittämisen lisäksi ehtivät ommella ja remontoida. Olen aivan ihastuksissani tuosta vaaleanpunaisesta rusettilaukusta, se on varmasti oikea katseenvangitsija kesämekon somistuksena. Toivottavasti sinulla on hyvä vastuuvakuutus, kun tuo kassi keikkuen liikut kaduilla, ympärillä varmastikin rytisee monta peltikolaria ;).

Merja kirjoitti...

hih.....maalaa se mieskin valkoseksi,niin et erota sitä muusta sisustuksesta ja saat olla rauhassa ;)))