maanantai 19. tammikuuta 2009

Uusi vuosi ja vanha tahti

Tuntuu siltä, ettei mikään valmistu ja mikään innosta. Haluaisin NIIN saada täällä kotona valmista, mutta aina kaikki alkaa sanoilla :"pitäisi ostaa" Miksi? Miksi mulla ei ole tuhannesti rahaa? Miksi joku ei haluaisi vain antaa mulle niitä tarpeellisia tavaroita? Miksi en voisi mennä kauppaan ja kysyä vaihdatteko nämä korit tuollaisiin toisiin, kun nämä eivät mahsu siihen uuteen kaappiin?

Visio. Minulla on VAHVA visio, mutta toteutus... Huoh..

Photobucket ja blogger eivät enää tykkää toisistaan ja kuvien liittäminen tökkii... Kaikki tökkii...

Ja kaikki koneelle lataamani kuvat ovat väärinpäin! Turskatti.Olen ostanut Huutiksesta kaksi aivan ihanaa soppakulhoa. Mitä niillä teen... Jaa, en kai mitään. keksin niille historian ja otan ne osaksi tarinaa ;) Meidän äidillä on kautta aikojen ollut tarve hävittää kaikki vanha. No meillä siis ei oikeastaan ole MITÄÄN vanhaa.. Kun joskus ammoin isän vanha mummola siirtyi pois suvusta, olisi sieltä voinut hakea vanhoja tavaroita, ei isä edes kertonut asiasta , koska kuka nyt niitä vanhoja romuja haluaa. Huokaus.. Niin me vaan voimme olla erilaisia...
Onneksi kotona mies aina lopulta myöntyy minun vanhoihin romuihini ja on lopuksi lopputulokseen jopa tyytyväinen.
Nyt olisi kohta aikaa sisustaa... Koitetaan. katsotaan saisinko verhot ikkunoihin ja päiväpitteet sängyille. Saisinpa. Kokisi onnistumisen iloa, eikä tarvitsisi surkutella huomista tai mitään muutakaan.
Ihanaa lumisateista talvipäivää kaikille.

Tässä teille soppakulhoja :)

1 kommentti:

Iibu Biibu kirjoitti...

Voi miten kauniit soppakulhot olet ostanut, todella kauniit. Nyt ei muuta kuin soppaa keittelemään

terkuin Biibu
jolta soppa on nyt unohdetttu vähäksi aikaa