perjantai 30. tammikuuta 2009

Tuskailua kuvien kanssa, taas....
Tämä on ykityskohta ydestä vaihdosta ;) oikeastaan se on samalla kokeilu miten saan nuo kuvani liitettyä... Sitäkään en vielä ole keksinyt, miten saan picasaan lataamani kuvat blogiin... Vai kulkeeko se polku vain yhteen suuntaan... Miksi sitä pitääkin olla näin vaikea ;)
Olisin laittanut uuden Tilda-kirjan kannen tänne huokailtavaksi. Siitä on jo piirretty kaavoja, että kohta alkaa kone surraamaan... Saas nähdä millaista vauhtia.
Suunnitelmia olisi kovasti, mutta miehen pitäisi silpaista yksistä hyllylevyistä sentti pois, niin taas alkaisi tapahtua. Miehet... hänen oli pakko uudelleen mitata ja mittaamani syvyys senkkiin tuleville hyllyille. Noh, hän maksimoi tilan ja otti sitten juuri sopivat hyllyt 1,5 cm syvemmät kuin pyysin. No niin, nehän siis ovat sen sentin liian syät - kaappien ovet eivät mene kiinni.
Taas saisi eteiseen tilaa. Kenkäteline vielä huutelee ja taso eteis aulaan, vaan meillä obn miehen kanssa hiukan erimielisyyksiä mallista. Täältä sivupöydät osiosta löytyy ihan alhaalta sellainen sorvattujalkainen pöytä, joka on kuvattu taburetin kanssa. Ihana!!! mies haluaa sellaisen tervaleppäisen, jossa on alataso... Alataso tarvittaisiin, mutta se malli... Se on NIIN tylsä, hih.. No katsotaan sanoi hän.
Nyt toivon, että tämä kone vihdoin antoi minun liittää tuon linkin tai saan hepulin!
Huomenna uskoisin voivani väläyttää tuotoksia uudesta tldas landsted kirjasta <3

1 kommentti:

Käranån kirjoitti...

Blogissani on jotain sinulle :)