lauantai 15. elokuuta 2009

Omia tuliaisia

Olen tosi huono ostamaan itselleni mitään. Yleensä päädyn aina johonkin kotia koskettavaan juttuun... Kreikan reissultakin ostin itselleni vain salaatti-ottimet, jotka olivat mielettömän ihanat <3 ja ison pizza-leikkurin. Pizza-leikkuri oli tullut vahingossa sellaiseen keittiöputiikkiin ja aluksi myyjä ei edes meinannut myydä sitä minulle :( Onneksi myi kuitenkin, koska se on täydellisen kokoinen kotitekoisten pannupizzojen tai leivinpellille tehtyjen piirakoiden leikkuri.Kuvassa on tavallinen Kotipizzan leikkuri vertailun vuoksi vieressä. Pieno ero on ;)Tällaiset puolestaan ovat salaatinottimet. rakastuin niihin heti ensinäkemältä. Saa samanmoisia varmaan Suomestakin, mutta eipä ole tullut vastaan. (Eli varmaan seuraavalla kaupunkireissulla näen juuri samat ottimet puoleen hintaan maksamastani, hih hih)Ja tässä kahvojen lähikuvaa. Valitettavasti salama hiukan tekee hallaa kuvilleni.
Samaisessa kaupassa oli myöskin tyyliltään samanlainen, mutta eri sarjaa oleva kakkulapio. Kumpaakan sarjaan ei olisi olut sekä salaatinottimia että kakkulapiota. lapio jäi kauppaan, kun myyjä vakuutteli ettei se sovellu elintarvike käyttöön.. Hmmm, miksi se sitten oli hänellä myynnissä?? Myyjä ei muutenkaan kovin hanakasti myynyt tuotteitaan.
Liikkeellä oli myös nettimyymälä, joka löytyy täältä . En itsekkään ole siellä vielä vieraillut, joten ei sitten mitään aavistusta mitä linkistä löytyy...
Mukavia elokuun päiviä toivottelee Vaapukkamehu

Ei kommentteja: