maanantai 9. helmikuuta 2009

Höpinöitä ja ompelu intoa

Ompelukone on surrannut surutta keittiön pöydän ääressä. pojat ovat tehneet tilauksia ja muutama vaihto juttukin on tullut tehtyä. vaihtoja ei kesken ole onneksi kuin yksi ja sekin on jo kokeiltu pupu, jonka pitäisi valmistua aika vikkelään.
Eteiseen on pikku pöydän sijaan tilattu kaappi täältä. Koko on juuri passeli eikä hintakaan päätä huimaa, onneksi. Haaveilemani Juvin lamppupöytä olisi maksanut puuvalmiinakin melkein tuplasti. Nyt on oikeasti ovien takana säilytys tilaa, vaikka postille ja papereille.
Vielä pitäisi löytyä sellainen pitkä sivupöytä, mutta joitakin vaihtoehtoja toki on jo olemassa. Se on aina vaan tämä finanssi politiikka, joka häiritsee kaikkia hommia. Miten tympeää.
Ystävänpäivä lahjojakin on ostettu, hih hih.... Niistä enemmän sitten myöhemmin.
Pikku juttuja puuttuu vielä. Olen ihan tohkeissani kuin pikku-lapsi ennen joulua. no ainahan tietenkin on olemassa mahdollisuus, etteivät saajat lahjuksistani pidäkään, mutta se riski on vaan otettava.






Taas on hetki vierähtänyt, mutta nyt olen ollut aktiivisena.
Tildaus saralla on valmistunut Kuninkaallisia kanoja ja yksi enkeli uudesta kirjasta.








Tämä uusi kirja Tildas Landsted on ehkä paras tähän asti ilmestyneistä, jos lasketaan kaavojen ja kuvien määrää. Kirjan kaikkein merellisimmät jutut eivät kyllä minuun uppoa, mutta niillekin on varmasti tekijänsä.
Tuo uusi iso enkeli on aivan ihan, vaikka omallani ei olekaan kruunua eivätkä hiukset ole yhtä pöyhkeät. Teen kuitenkin varmasti vielä ainakin yhden tuollaisen enkelin, koska tuossa jäi vielä hiukan varaa parantaa suoritustaan...

Halukkaille Kuninkaallista kanaa, vassokuu ;) toivottavasti maistuu.


3 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

Vitsit kun somia nuo kot kotit = ) Ja tuohon enkeliin olen myös rakastunut, kunhan vain jostain löytäisin sen inspiraationi niin niitä rupeaa tulemaan ihan liukuhihnalta, hih.
Phuih, heitän täältä lunta vähemmäksi teille, sitä on tullut taas ihan kiitettävän paljon...( lue: aivan liikaa )

letkis kirjoitti...

-hih hupaisia noi sun kanat..heti kun teet niitä lentäviä lehmiä ja sikoja laita kuvia ;o)

Lissu kirjoitti...

Ihania käsitöitä <3
Kuori tuli perille, kiitin tuolla foorumilla, muttet tainnut sitä huomata :(
Kaunis tuo tuoli, jolla enkeli istuu!