maanantai 28. marraskuuta 2011

Emalimukeilua

Jotta keittiön uudistus-teema voisi jatkua, on minua alkanut nyppiä lasten käytössä olevat Tupperin muovimukit...
Mä NIIN haluaisin emalimukeja <3 <3 <3
Joten pikku-pimpulan iloksi ja onneksi ostettiin siis muutama Muumi-emali ;) Jotta ei nyt kokonaan Muumeistakaan päästäisi, hih :)





Näiden lisäksi on jo ostettu kaksi hieman hempeämpää ja haaveilu muovimukien korvaamisesta kokonaan emalisilla jatkuu...

Meillä keittiö haaveilu on muutenkin päivittäistä, vaikka meillä on vasta muutaman vuoden vanha keittiö :) En nimittäin tajua, miksi en rakennusaikana pitänyt tiukasti kiinni halustani valkoiseen keittiöön??? Ja nyt meillä on väreinä pähkinä+kerma, joka harmittaa, jos ei päivittäin niin viikottain kumminkin. Joten kaikkea pientä piristystä tarvitaan.

Tässä yksi sellainen




Kuva tietysti on huono, mutta kyltti on ihan kiva. Nuo kyltit ovat hauskoja, mutta meillä niitä ei kovasti ole. Viimeksi tosin ihanilin sellaista kotityöt eivät tapa sinua, mutta miksi ottaa riski- kylttiä. Meillä nimittäin, varsinkin työputken aikaan,vallitsee erinäisen sekalainen tunnelma ;)

Mietinkin viimeksi Kotiliettä lukiessani, että pitäisi osallistua Marttojen ohjelmaan, jossa saa apua kodin kaaoksen selättämiseen...

Nyt taidan kaaoksen sijaan johtaa ajatukseni astiakaappi haaveiluun <3 <3 <3

Pitsakoita alkutalven päiviä odotellessa
terkuin Vaapukkamehu

Ei kommentteja: