torstai 17. helmikuuta 2011

Talvisia tarinoita

Koko Suomi on peittynyt paksuakin paksumpaan lumivaippaan ja minusta tuntuu, ettei mitään saa aikaiseksi.. Kaikenmoisia haaveita ja projekteja tietenkin on... :)

Koitin piristää itseäni kokeilemalla pitkästä aikaa korttiaskarteluja ja osallistumalla Tilda foorumin vaihtoon.Ystävänpäivä vaihdon tuli sisältää itse tehty kortti, neulatyyny ja rintakoru tai avaimenperä. Tein sitten ne kaikki :)
Vaikka korttien teko ei ihan vahvimpia puoliani olekaan, ,olen kohtalaisen tyytyväinen tulokseen.

Minulla on ollut yläkerran aulan muutos tekeillä jo aika kauan ja nyt se on lähes valmis.Verhokankaina on GreenGaten Dagmar Linen ja jokin superhalpa Elloksen voile. Verhotupsut on ostettu Pajutilan alesta.

Kaappi on Talgön mallistoa jostain 10 vuoden takaa ja maalasin sen nyt valkoiseksi. Hiukan rouheammin kulmia voisi vielä kuluttaa, jos jaksaa ja muistaa ;)

Projekti yläkerta sisältää myös hiukan keskeneräisen kylpyhuoneen, jonne vihdoin saatiin peili! Jyskin ale peili sai pintaansa valkeaa maalia ja hiukan helmiäis hohdetta ja hyvä tuli <3 ainakin minusta.
Olen jo aikaa sitten ostanut keittiöön Obh Nordican Chili leivänpaahtimen... Mutta punainen ei oikein ole lempivärini, joten haaveissa on siintänyt "pannumyssy" paahtimelle. Tällaisen väkästyksen sain aikaan... Ei huippu, mutta menettelee ja saa kelvata hetken ainakin.
Vielä olisi muutamia verho ompeluita ja eteiskuistin muutos mietinnässä... Kunhan pakkaset hiukan helpottavat saan toivottavasti itseni liikkeelle ja tartuttua toimeen!

Nautitaan vielä talvipäivistä, koska kesä tulee väistämättä!

Terveisin Vaapukkamehu

Ei kommentteja: