keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Olipa ihana loma!

Nyt on lomat lomailtu, siis koko perheen voimin. Miehelle on arki alkanut, vaikka me poikien kanssa vielä elokuun alkupuolille heilutellaankin jalkojamme. Tai no, minä käyn viikonloppuisin muistelemassa työntekoa..
2 viikkoa aurinkoa, hiekkarantaa ja mukavaa seuraa. Olipa ihanaa!
Meitä oli siis iso poppoo meidän 5 henkeä, sisareni perheineen 4 hlö, vanhempani ja toinen sisareni. Yllättäen konflikteiltakin vältyttiin, vaikka aika tiivisti oltiin yhdessä *kikattaa*. Voisi toisenkin kerran matkustaa porukalla, vaikka ei ehkä nyt sentään ihan heti. Kotona kun on NIIN hyvä olla.
Muutaman kuvan koitan kanssanne jakaa. (windowsin päivityksen jälkeen kaikki linkitykset ovat taas tökkineet pahemman kerran, joten katsotaan...)


Ihmeköynnös aniliineine kukkineen on ollut aina yksi suosikeistani. Nyt se löytyi korkealta toisen pun latvasta asti, perinteisen kalkkikiviseinän sijaan. Kontrasti on tässäkin upea!Tässäpä serkukset lomatunnelmissa! ja voidaan uskoa, että tällä porukalla riitti välillä virtaa ihan liiaksi asti ;)Tässä vielä Tuulisenrannan ranta kuvaa. Tämä ranta oli kaikessa pelottavuudessaan meidän poikien suosikki. Koviin aaltoihin ei tietenkään uskaltanut ketään päästää, mutta tyrskyt silti kiehtoivat.

Kuvia on vielä kolmessa muussa kamerassa ja sukellus videolla! Kokeilimme murusen kanssa siis ihka ekaa kertaa elämässämme laitesukellusta ja se oli todella hienoa! Oli jopa puhetta sukelluskortin suorittamisesta, jotta voitaisiin sitten tulevaisuudessa ihan kaksin lähteä johonkin sukeltelemaan. Jos tällä saisin miehen unohtamaan haaveensa golfista ;)
Nyt arjen aherrukseen, mikä tarkoittaa ompelukoneen puhdistamista pölyistä ja päivitys tahdin kiihtymistä!
Rutistuksia toivottelee Vaapukkamehu

3 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Hei! Terveisiä Kivimäestä. Teillähän on ollut mukava ja tapahtumarikas loma! Minulla on enää vikko lomaa...:(

Kisumumma kirjoitti...

Tuolta Tuuliselta rannalta juuri veljeni lähetteli viestejä, eilen tuli kotiin kahden viikon reissulta.

Merja kirjoitti...

Haa.Kisumumma mietin kanssa,että onko kyseessä sama tuulinen ranta...