perjantai 5. kesäkuuta 2009

Kesä, kesä, milloin se alkaa?

Nyt onkin hiljaiseloa jatkunut jo tovin. Millään ei jaksa eikä kerkiä... Vaikka mieli tekisi.
Yhdetkään verhot eivät ole valmistuneet saatikka mitään muutakaan, plääh!
Yksi senkki saisi luvan muuttaa äidille jaksoin valkovahalla osan kaapista käsitellä ja sitten loppui into, taas... Eli tuohan on jo kerran jollain Ikean halpa vahalla käsitelty, mutta Osmo-Colorin vahalla se on nyt osittain tuunattu. Hieno tulee kunhan on valmis..
Huutikseen on pläjäytetty tavaraa myyntiin, josko siten tämä kaaos helpottaisi.

Ulla Svenskin kirjan vadelmakakkua on kokeiltu!!! Laitoin täytteeseen reilusti enemmän vadelmaa noin 2,5x ohjeen määrän ja hiukan lisää sokeria. Kuvaahan ei ole, mutta HYVÄÄ tuli.
Muutamaan Tilda-vaihtoon on ilmoittauduttu ja jostain on saatava intoa kodin laittoon. kauniit päivät innostivat pyykin pesuun oikein urakalla, mutta aurinko katosi ennen kuin pyykkikaapin pohja näkyi :(
Armaalla puolisolla on rakennus intoa taas roppakaupalla, joten saisi alkaa tämä sade loppumaan. Etu-kuisti on liki valmis ja parvekkeen lattia hahmoittumassa, enää muutamaa lautaa huutelee. Kamerasta tietty on patterit loppu ja ei tuonne sateeseen viitsi kuvaamaan mennäkään. Kuvia siis kesän palattua, hih hih...
Toivotaan kaikki yhdessä aurinkoiset kelit takaisin, niin saan maalaus tehtaan ulos pystyyn! Kodinhoitohuoneeseen löytyi kuin löytyikin naulakko, mutta sekin kaipaa valkeaa maalia.
Kesä terveisin Vaapukkamehu

Ei kommentteja: