tiistai 9. joulukuuta 2008

Sisustus ideoita










Vihdoinkin uudet tapetit odottavat olohuoneen pöydällä seinään laittoa. Liisteri ja telat ovat valmiina ja sen kuin vain aletaan töihin!!
Vaikka se ei ollutkaan niin helppoa... Tietenkin 1 rullassa 3:sta oli värivirhe...... Ja hetkinen piti odotella korvaavaa tuotetta, mutta loppu hyvin kaikki hyvin! Tapetit ovat seinässä ja lopputulos on todella mieleinen!




Samasta kauppakassista löytyy myös uusi nitoja ja niittejä, jotta tuolien päällystys saa myöskin alkaa. Onneksi siihen ei pitäisi kovasti aikaa kulua. Nyt on kauhea hinku saada kaikki paikoilleen.


No siinä ei todellakaan kovin kauaa nokka tuhissut! Tässäpä ennen ja jälkeen kuva. Jopa mies oli innoissaan tuolien uudesta ilmeestä!


Olohuoneen ja keittiön väliin on ostettu puunvärinen eritasolista, joka myöskin lennähtää paikoilleen hetkenä minä hyvänsä.





20.12. pitäisi kotiin kuljetettuna saapua armaani joululahjan, jonka olen ihmeen kaupalla saanut vielä pidettyä salaisuutena.
Eli tuo divaani oli joululahja miehelleni. Kuvassa näkyvät myös uudet tapetit.








Eteisessä odottaa paikalleen pääsyä huutiksesta huutamani kaappi, joka laitetaan nykyiseen tv-tason paikkaan takan viereen. Kaappi on juuri sopivan kokoinen kynttilöiden varastoimiseen... Siis arvata saattaa, että niitä löytyy, hih..





Ruokailuerkkerin verhotarpeet on valmiina ja odottavat listoituksen ja verhotankojen kiinnityksen valmistumista.





Makuuhuoneisiin on verhotangot ostettuna ja meidän huoneen ikkunaseinä saa maalin pintaansa ja sänkyyn ölaitetaan sängynpääty paikoilleen.





Rakkaani on luvannut olohuoneeseen aidot kristaalikruunut, enkä meinaa pysyä aisoissa asian tiimoilta. Täydelliset valaisimet on tietenkin jo löytynyt täältä. Vaatimuksena on vain se, että runko ei mieluusti saisi olla messingin värinen. Siellä on ainakin 3 hopeisella rungolla Liina, Selma ja Elena malliset. Voi elämän kevät mitä ihanuuksia!!! No, nuo kruunut ovat siis hamassa tulevaisuudessa.... Mutta voinhan ainakin käydä niistä haaveilemassa.
Toinen vaihtoehto on korvata olohuoneessa jo oleviin valaisimiin lasiprismat aidoilla kristallisilla. katsotaan... Ehkäpä se olisi hiukan taloudellisempi ratkaisu.


Ostos reissulla matkaani tarttui myös isoja muovisia "kristalleja" joista tulee osat ruokailuerkkerin verhotamppeihin. Millaisiksi sitten ne muotoutuvat ei vielä ole tiedossa. Ainakin tarpeessa on ohut pellava naru ja pellavan värinen organza-nauha, jos sellaista löytyy. Valkoista on jo leveänäkin, että hätätapauksessa mennään sillä. katsotaan..



Onneksi jotakin on saatu tehtyä! Listoituksia ja vaatehuoneeseenkin muutama hylly laitettua paikoilleen. Kuistin senkkiin on ostettuna hyllyt ja eteiseen taso on löytynyt (vaan ei vielä ostettuna)Tuntuupa mukavalta aina kun pääsee edes askeleen lähemmäs valmista!

Ei kommentteja: