maanantai 27. lokakuuta 2008

Innostusta ja vaikeuksiaVihdoinkin alakerran kylpyhuoneen seinät on pesty ja pyyhekoukut voidaan laittaa paikoilleen.Samaan syssyyn pitää koukkuihin tehdä Tilda-tyyliset nimikointi "laput" pikku-sydämistä. Katsotaan millaiset niistä sitten oikein tuleekaan.Miehelle joululahjaksi on nyt tilattu sohvan kanssa samaan sarjaan divaani ja konkurssi iskee, :DSamalla tilasin myös saman sarjan rahin, ettei helpolla vaan pääsisi. Vielä kun löytyisi se aivan oikea olohuoneen pöytä ja matot. Mattoja olisi tarkoitus perjantaina käydä katsomassa.Olohuoneen verhot ovat alkutekijöissään ja tietenkin kangas on vaikea... Mitenkäs muuten. No tänään ilta-yöstä selviää onnistuvatko ne lainkaan vai tuleeko pelkkiä susia. Enkä osaa päättää laitanko 1 vai 3 verhoa rinnakkain. Juuri nyt alan kallistua tuohon 3, mutta silloin pitää yläreunaan tehdä aika isot laskokset jotta saadaan verho menemään pieneen tilaan. Idea on hyvä, mutta toteutuksestahan ei vielä ole mitään tietoa. Jonkinlainen tamppi-systeemi on tehtävä, mutta sekin kai selviää myöhemmin, luulen.Lopulta päädyin täysin erilaiseen ratkaisuun, mitä alunperin ajattelin. Verhot onkin solmittu kiinni tankoihin ja mitään erillistä ripustusta ei ole. Laitan aina 2 verhoa rinnakkain. Alku näyttää lupaavalta.


Katsotaan mitä siitä lopulta tulee. Sohvan taakse tulevat verhot ovat hiukan lyhempiä kuin kokonaan näkösälle jäävät verhot terassin oven toisella puolen.
Olen löytänyt (taas) ihanan sohvapöydän ja huutiksessa on vetämässä pari muutakin juttua.
Lisäksi pikaisella kauppareissulla mukaan tarttui jälleen uusi enkeli... Mutta kun sitä ei voinut vastustaa, se katsoi suoraan minuun ja sanoi :"osta minut"

Taas saisi harjoitella... Kuvathan ovat jättimäisiä, huoh....
3 kommenttia:

Susanne kirjoitti...

Verhot näyttävät mahtavilta jo tässä vaiheessa! Muutenkin olen seuraillut sisustusprojektiasi Tilda foorumissa...ihanalta näyttää =)
Arvonnassani oli niin mahtavasti kommentteja, joten päätin arpoa myös toisen palkinnon, joka olisi lähdössä teille päin. Niin laittaisitko sähköpostiini yhteystietoja =)Onnittelut vielä!!!

AnneHelena kirjoitti...

Hei!
Blogissani on sinulle jotain käy kurkkaamassa.
Ihanan näköistä verhot, enkelit ja sisustustextit : )

Rea kirjoitti...

Heippa rakas sisko... noi verhot näyttää kyl hyviltä!
Ihania ne tekstit mistä olit ne hankkinu??

tuu kommentoimaan tarden ja taalinin blogiin otokanelamaa.blogspot.com